Shared dining staat voor gerechten delen met elkaar.
Alle hoofdgerechten serveren we met onze salade, rijst en aardappelen.
Onze shared dining menu’s zijn beschikbaar vanaf twee personen.
Voorgerecht: Sigara, Mücver & twee koude mezzes
Rolletjes met feta en pannenkoekjes met courgette en wortel. Twee mezzes met brood.
Hoofdgerecht: imam bayıldı, Vöfte & Çoban
Rijkgevulde aubergine met gecarameliseerde ui, tomaten en pepers. Vegetarische köfte. Herderssalade.
Dessert: roomijs met slagroom.
Voorgerecht: Mercimek, dolma & vier koude mezzes
Linzensoep en gevulde druivenbladeren. Vier mezzes met brood.
Hoofdgerecht: Beyti Kebab, Tavuk & Hünkar beğendi
Gegrilde kebab gerold in platbrood met tomatensaus en yoghurt. Gegrilde kippendijen en gerookte auberginepuree met gestoofd kalfsvlees.
Dessert: baklava met roomijs
Voorgerecht: Içli kofte, karides güveç & zes koude mezzes
Traditionele gevulde köfte en gestoofde garnalen in een ovenschoteltje. Zes mezzes met brood.
Hoofdgerecht: Kuzu şiş, Adana kebab & Ribeye
Gegrilde lamsspies, pittig gekruide gehaktspiezen en Ribeye (200g +/-)
Dessert: Künefe
Knapperig gebakken sliertjesdeeg met kaas, siroop, pistache en roomijs to share.