De klassieker. Met een huisgemaakte bottenbouillon.
Rolletjes met sucuk worst, kaas, tomaten en paprika.
Vegetarische tomatensoep met geroosterde tomaten.
Geblancheerde bulgur bolletjes gevuld met gehakt gebakken in roomboter. Rechtstreeks uit Adana.
Gefrituurde inktvisringen met een huisgemaakte knoflooksaus.
Met rijst- en gehakt gevulde druivenbladeren & groenten. Elk seizoen anders.
Rolletjes met feta- en kasarikaas, peterselie en dille.
Drie voorgerechten naar keuze. Vanaf twee personen. Kan ook vegetarisch.
Gestoofde garnalen met verse tomaten, paprika & kaas.
Een combinatie van onze koude mezzes en warme voorgerechten. Vanaf twee personen.
Kipfiletspies & dijbeenfilet.
Ons meest malse stuk vlees, de ossenhaas. Met een huisgemaakte saus.
Licht pikante gehaktspiezen.
Spies van malse stukjes gegrild lamsvlees.
Kebab omhuld in een dunne laag platbrood met tomatensaus en yoghurt.
Een combinatie van onze grillgerechten. Met kip, adana, lamskotelet en rib eye.
Biefstuk van de ribben van het rund, zonder bot.
Een combinatie van onze grillgerechten. Met kip, adana, lamskoteletten, lamsspies, rib eye en adana kebab. Vanaf twee personen.
Lamskoteletten op Turkse wijze.
Gekookte dumplings gevuld met spinazie, champignons & uien. Omringd door een tomatensaus & knoflookyoghurt. Kan vegan!
Lamsschenkel geserveerd op een bedje van kruidige rijst met pijnboompitten & krenten.
Onze vegetarische twist op de traditionele kofte. Geserveerd met rijst & groenten.
Zalmfilet met een dillesaus. Geserveerd met rijst & groenten.
Gekookte envelopjes gevuld met gehakt omringd door knoflookyoghurt en een rode botersaus.
De keus van de sultan. Gestoofd lamsvlees geserveerd op een bedje van gerookte auberginepuree en rijst.
Kipnuggets, friet, komkommer & een ijsje.
Gehaktballetjes, friet, komkommer & een ijsje.
Rode biet, knoflook, yoghurt, mayonaise, augurk & kappertjes.
Niet te zoet, dubbel zo knapperig. Geserveerd met roomijs.
Knapperig gebakken sliertjesdeeg met kaas, suikersiroop & roomijs.
Roomijs met chocoladesaus en slagroom.
Puntvormige baklava, enkel met pistachenoten gevuld. Geserveerd met roomijs.
Drie verschillende bolletjes sorbetijs geserveerd met vers fruit.
Traditionele Turkse rijstebrij met hazelnoten.